BG EN RUS
Булрокгруп предлага
Резервационна форма
Име:
Тел:
E-mail:
хотелски апартамент от От
хотелски апартамент до До


Пишете ни на скайп bulrockgroup, като кликнете на бутона:
Skype Me™!

Хотелски апартамент Чехов


Вид: Хотелски Апартамент


Адрес: Изток,ул.Чехов


Цена: 35€ за нощувка


Хотелски Апартамент Изток BRG предлага на своите клиенти този обзаведен тристаен апартамент на хотелски принцип в централен квартал на София. Престоят в него може да бъде краткосрочен или за няколко седмици. Той е алтернативна възможност на луксозна хотелска стая и предлага повече пространство, дискретност и удобство на добри цени.
Местоположение: ул. Чехов, Изток. Този просторен и светъл апартамент е разположен на шести етаж на жилищна кооперация в тих район на София, близо до Иракско посолство - Interpred и само на няколко минути от х-л Плиска. Той се състои от самостоятелна спалня, дневна стая с малка кухня,самостоятелен хол, баня с вана и тераси. Възможно е да се ползва от 1-3 (4) души.
Апартаментът предлага: Спално бельо и кърпи за баня Чинии, чаши, прибори Хладилник, Кафе машина Ютия и дъска за гладене Кабелна телевизия, Интернет .
Цена за нощувка (за целия апартамент) 35 Евро. Отстъпки се правят при заявяване за по-дълъг период. Подмяната на бельото и почистване на апартамента веднъж седмично са включени в цената.
Други услуги: Трансфер от и до летище София, централна жп гара и автогара - цена 10 евро. Съдействие при регистрация на чужд гражданин в районното полицейско управление (според изискванията на МВР- паспортна служба).
Градски транспорт: Разстояние до най-близката спирка на обществен транспорт - 0.2км Автобусни линии всички линии на спирка Плиска,No. 313; Трамвай No.18, метро спирка Жолио Кюри
Наблизо: кафе, студио за красота, аптека, пица, магазини


Хотелски апартамент Чехов

Хотелски апартамент Чехов

Хотелски апартамент Чехов

Хотелски апартамент Чехов

Хотелски апартамент Чехов