BG EN RUS
Булрокгруп предлага
Резервационна форма
Име:
Тел:
E-mail:
хотелски апартамент от От
хотелски апартамент до До


Пишете ни на скайп bulrockgroup, като кликнете на бутона:
Skype Me™!

Хотелски апартамент Бедрок


Вид: Хотелски Апартамент


Адрес: бул. Драган Цанков


Цена: 42€ за нощувка


Хотелски Апартамент Бедрок BRG предлага на своите клиенти този обзаведен двустаен апартамент на хотелски принцип в централен квартал на София. Престоят в него може да бъде краткосрочен или за няколко седмици. Той е алтернативна възможност на луксозна хотелска стая и предлага повече пространство, дискретност и удобство на добри цени.
Местоположение: бул. Драган Цанков.  Този просторен и светъл апартамент е разположен на шести етаж на жилищна кооперация в тих район на София, близо до Световния търговски център - Интерпред и само на няколко минути от х-л Плиска. Той се състои от спалня с двойно легло, дневна стая с малка кухня, баня и тераса, с прекрасна панорама. Възможно е да се ползва от 1-3 (4) души.
Апартаментът предлага: Спално бельо и кърпи за баня Чинии, чаши, прибори Хладилник, Кафе мащина Ютия и дъска за гладене Кабелна телевизия, Интернет .
Цена за нощувка (за целия апартамент): 42 Евро. Отстъпки се правят при заявяване за по-дълъг период. Подмяната на бельото и почистване на апартамента веднъж седмично са включени в цената.
Други услуги: Трансфер от и до летище София, централна жп гара и автогара - цена 10 евро. Съдействие при регистрация на чужд гражданин в районното полицейско управление (според изискванията на МВР- паспортна служба).
Градски транспорт: Разстояние до най-близката спирка на обществен транспорт - 0.2км Автобусни линии No. 313; Трамвай No.18.
Наблизо: Денонощен супермаркет, кафе, фото-студио, студио за красота, аптека


Хотелски апартамент Бедрок

Хотелски апартамент Бедрок

Хотелски апартамент Бедрок

Хотелски апартамент Бедрок