BG EN RUS
Избор на категория
Tърсене
Тип:
Адрес:
 
   

Правила и условия за ползване на  хотелските апартаменти

 


РЕЗЕРВАЦИИ И ДЕПОЗИТИ


•Изискваме депозит  за  резервации, които са по-дълги от 5 дни, и когато са направени  30 дни преди началото на резервацията.


•Депозитът за гореспоменатите резервации е 30% от наемната цена. Плащанията на депозита се правят  в брой или с кредитна  или дебитна карта по електронен път
след одобряване на резервацията. Останалата сума  се заплаща в момента на Вашето пристигане и настаняване.

ПЛАЩАНЕ


Наемната цена се плаща в брой в момента на  пристигане и настаняването Ви, след като се приспадне размера на платеният депозит. Можете да заплатите в Евро или Български лева.ПРИСТИГАНЕ И ЗАМИНАВАНЕ


•Пристигане

- В деня на пристигането Ви апартаментът ще е свободен след 13.30 часа. Ако поради някаква причина пристигате по-рано, моля предупредете ни предварително, за да  подготвим апартамента предварително за вас, ако това е възможно.- Късните настанявания, след 21:00 часа включват допълнителна такса -  5 евро, като таксата се заплаща при пристигане.


- Късните настанявания, след 23:00 часа включват допълнителна такса -  10 евро, като таксата се заплаща при пристигане.
- Настанявания  на национални празници преди 19:00 часа се таксуват допълнително  с 15 евро,  като таксата се заплаща при пристигане.


- Настанявания на национални празници след 19:00 часа се таксуват допълнително с 20 евро,  като таксата се заплаща при пристигане.•Заминаване

Апартаментът трябва да бъде освободен до 12:00 часа в деня на заминаването. Ако заминавате по-късно от 12:00 часа, моля предупредете ни предварително и ще се опитаме да удължим престоя ви с няколко часа (не повече от 4 ч.), но само когато следващата резервация позволява това.

 

СЕКЮРИТИ ДЕПОЗИТ


В някои случаи изискваме заплащането на депозит. Този депозит е предназначен да покрие евентуални разходи от повреди в апартамента или обзавеждането му по време на вашия престой. След като се уверим, че състоянието на апартамента е нормално и че няма умишлени повреди, вашият депозит ще ви бъде възстановен в деня на заминаването.ПРАВИЛА ЗА ПОЛЗВАНЕ НА АПАРТАМЕНТИТЕ• Моля пазете апартамента и обзавеждането, като ги ползвате по предназначение.

• Молим Ви, уважавайте нашите съседи - нормални, работещи хора, които трябва да станат рано за да отидат на работа всеки ден. Въздържайте се от вдигане на шум и асоциално поведение. При наличието на такова, гостът ще бъде помолен незабавно да напусне апартамента без право на обезщетение.•Моля съблюдавайте правилата, които се отнасят до обществения ред в жилищните сгради:
-  Партита не са позволени;
- "Тихи часове": Понеделник - Петък от 22 часа до 9 часа;
- "Тихи часове": Събота и Неделя от 24 часа дo 10 часа и от 14 до 16 часа;
- Моля не вдигайте шум, когато се намирате на стълбището;
- Моля изключвайте електрическите уреди, затваряйте прозорците и заключете вратата когато излизате от апартамента.

 

Моля имайте предвид, че в случаите, когато се чува силна музика и съседите и/или полицията бъдат алармирани, ще бъдем принудени да Ви помолим незабавно да напуснете апартамента без право на никаква компенсация, независимо от периода, за който сте запазили апартамента.

 

БРОЙ ГОСТИ


•Гостът трябва да ни остави номера на мобилния си телефон и трите си имена, както и броя на хората, които ще го/я придружават по време на неговия/нейния престой. Единствено хората, заявени при съответната резервация имат правото да ползват апартамента. В случай, че бъдат установени нарушения на някои от изброените правила, Булрок груп ЕООД си запазва правото да задължи госта да напусне апартамента без право на компенсация.

ПРЕКРАТЯВАНЕ

•Ако клиент прекрати резервация, за която са заплатени 30% процента депозит и остават по-малко от 10 дни до началото на резервацията, депозитът няма да му бъде възстановен.


•За резервации по-кратки от 5 нощувки: Ако клиент реши да прекрати престоя си ще бъде допълнително таксуван с цената на една нощувка.


•За резервации по-дълги от 5 нощувки: Ако клиент реши да прекрати  престоя си ще бъде допълнително таксуван с 50% от цената на останалите дни до краят на престоя.


• Ако поради непредвидени обстоятелства Булрок груп ЕООД няма възможност да настани клиента в апартамента, за които е направена резервация,  си запазва правото да го настани в апартамент с подобни качества или характеристики.ОТГОВОРНОСТИ

Нито Булрок груп ЕООД, нито собственикът на апартамента могат да бъдат подведени под отговорност поради каквито и да били директни или индиректни щети, които могат да възникнат в резултат на използването на апартамента от госта, включително, но не само до повреди, загуби поради пожар, кражба или други криминални прояви.С потвърждаването на вашата резервация вие се съгласявате с гореизброените условия.

В случай че имате някакви запитвания, моля  не се колебайте да се свържете  с нас.

 

Благодарим Ви, че бихте желали да бъдете наши гости и ще направим всичко необходимо за да бъде Вашия престой приятен!!!

 

 

       
Хотелски апартамент Спартак
Хотелски апартамент Спартак 50€ за нощувка
Лозенец  
Тристаен апартамент
Тристаен апартамент 95 000 EUR
Лозенец  
Комплекс
Комплекс По договаряне
кв. Витоша  
Комплекс
Комплекс По договаряне
кв.Драгалевци  
Тристаен апартамент
Тристаен апартамент 140 000 EUR
Лозенец  
futbalove dresy na predaj maglie calcio online billige fotballdrakter billige fodboldtrøjer maillot de foot personnalisé fussballtrikots günstig Fotbalove Dresy replica uhren kaufen koszulki nba sklep køb billige nba trøjer